Brasil
een weekendje brazilianen in ons huis : dat staat voor caipirinha , BBQ en lots of fun. En ze hebben hun land alle eer aangedaan. Heerlijk (in tegenstelling tot de verbrande worstjes die mijn echtgenoot ons normaal voorschotelt)
de geheimen ?????
caipirinha :
verhouding 1 cachaca / 3 water
grof suiker veel citroenen en ijs.
En een beetje laten rusten ( dat de smaken goed vermengen)
Het vlees :
eerst en vooral prachtig rundsvlees
grof zout gebruiken
het vlees min 20 min laten rusten voor het bakken
this weekend Brazilians in our house, which stands for caipirinhas, BBQ and lots of fun.
And they have done all the honor to their country. Delicious (in contrast to the burned sausages that my husband normally serves us)
the secrets
Caipirinha:
cachaca ratio 1/3 water
coarse sugar
lots of lemons and ice.
And let it rest a little bit (that the flavors mix well)
The meat:
first and foremost : wonderful beef
coarse salt
let the meat rest min 20 min before baking