Canalblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
Guangzhou voor beginners
15 juin 2012

Brasil

een weekendje brazilianen in ons huis : dat staat voor caipirinha , BBQ en lots of fun. En ze hebben hun land alle eer aangedaan. Heerlijk (in tegenstelling tot de verbrande worstjes die mijn echtgenoot ons normaal voorschotelt)
de geheimen ????? 
caipirinha :
verhouding 1 cachaca / 3 water
grof suiker veel citroenen en ijs.
En een beetje laten rusten ( dat de smaken goed vermengen)
Het vlees :
eerst en vooral prachtig rundsvlees
grof zout gebruiken
het vlees min 20 min laten rusten voor het bakken

P6160306 P6160308

this weekend Brazilians in our house, which stands for caipirinhas, BBQ and lots of fun.
And they have done all the honor to their country. Delicious (in contrast to the burned sausages that my husband normally serves us)
the secrets
Caipirinha:
cachaca ratio 1/3 water
coarse sugar
lots of lemons and ice.
And let it rest a little bit (that the flavors mix well)
The meat:
first and foremost : wonderful beef
coarse salt
let the meat rest min 20 min before baking

Publicité
Publicité
Commentaires
Newsletter
Publicité
Guangzhou voor beginners
Archives
Publicité